INDUSTRIAL AUTOMATION | PLC-programmatie Siemens S5 & S7, Beckhoff, Mitsubishi, ...
BUILDING AUTOMATION | Webbased Domotica via Beckhoff PLC's, programmatie HVAC, ...
skip to the main content area of this page

Uw partner in Webbased Domotica & Industrial Automation

Onze Producten

Onze Producten

Controleer en bedien uw huis, kantoor, fabriekshal, ... d.m.v. een op maat gemaakte interne website. Elke met het netwerk verbonden PC, PDA, Touchscreen, ... kan zonder configuratie gebruikt worden voor de controle en besturing van uw gebouw. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en kunnen op uw wensen afgestemd worden.

lees verder
Ondersteuning

Klantendienst

Kwaliteit en klantentevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Heeft u een vraag, een opmerking, een probleem of een klacht dan horen wij dit graag van u. Uw feedback (zowel positief als negatief) is voor ons van zeer groot belang. Wij zullen uw aanvraag ten alle tijden zo snel mogelijk van antwoord voorzien.

lees verder
Contacten

DnA-Software

DnA-software staat voor kwalitatieve domotica , bijna alle gebruikte hardware-componenten worden ook toegepast in de industrie en hebben hun degelijkheid reeds bewezen. Elk product is uniek en kan naar eigen wensen en budget samen gesteld worden. Contacteer ons voor een vrijblijvende demonstratie.

lees verder

Webbased domotica, opnieuw uitgevonden !!

Begin 2009 zag DnA-Software na 2 jaar voorbereiding het daglicht. Jarenlange ervaring in de industriƫle IT & Automatisering resulteerde in een innovatief webbased domotica product.


NieuwsFeedback